XI Edició dels Jocs Florals de la Xarxa de Salut Mental: prosa, poesia i poesia visual

El Grup CHM Salut Mental, amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona, del Pla Director de Salut Mental i Addiccions i de Salut Mental Catalunya, organitza la XIª edició d’aquest certamen que ja s’ha consolidat com un punt de trobada i dinamització d’iniciatives creatives.

Aquesta edició s’organitza conjuntament amb les entitats integrades a BCN Salut Mental, de la qual el Grup CHM Salut Mental forma part. A les successives edicions s’han presentat més de 5OO obres realitzades per persones que s’atenen a dispositius de la Xarxa de Salut Mental de Catalunya. Representa per a molts una oportunitat de desenvolupar un treball creatiu i una via de participació social, a més de produir un impacte positiu a l’entorn comunitari.

Els Jocs Florals estan oberts a les persones usuàries dels serveis de salut mental de Catalunya, que poden competir en tres gèneres: prosa, poesia i poesia visual. Les obres han de ser individuals, de creació pròpia i fetes en català o castellà. Es poden presentar fins el dis 23 de maig al correu jocs.florals2O14@fchmcorts.com

Enllaç relacionat:

Bases dels XI Jocs Florals de la Xarxa de Salut Mental

 

Notícies recents