Veritas col·labora amb la xocolata solidària per millorar la salut mental dels joves

El 100% dels beneficis es destinen a entitats que recolzen la salut mental, entre les quals es troba Salut Mental Catalunya

Fa un any Veritas va llançar la xocolata solidària amb l’objectiu de donar el 100% dels beneficis a organitzacions que recolzen la salut mental. La xocolata ecològica i solidària de Veritas ha permès donar suport a diferents projectes en l’àmbit de la salut mental, i visibilitzar les problemàtiques de salut mental.

En aquest primer any, Veritas ha donat la xifra de 17.000€ destinats 6 entitats, associacions i hospitals que treballen per a la prevenció i la recuperació de les persones amb problemes de salut mental, entre les quals es troba Salut Mental Catalunya.

Amb motiu d’aquest primer aniversari de la xocolata, ens hem trobat amb Veritas, hem parlat de la nostra aliança i hem rebut el xec solidari, que ens permetrà seguir impulsant l’atenció a joves.

Gràcies a Veritas per confiar en nosaltres i escollir Salut Mental Catalunya com una de les entitats beneficiàries de la xocolata. I gràcies a totes les persones que comprant la xocolata heu posat el vostre granet de cacau per la salut mental.

Més informació

Si vols saber més sobre el projecte, amplia informació sobre la xocolata solidària de Veritas en aquest enllaç.

Notícies recents