Un pas fonamental per a la promoció del benestar emocional i el suport mutu a Andorra

Projecte Vida d’Andorra, un exemple d’èxit en la Formació de Grups d’Ajuda Mútua per a familiars de persones amb addiccions i problemes de salut mental

Salut Mental Catalunya ha col·laborat amb l’Associació Projecte Vida d’Andorra, realitzant la formació per a la dinamització de Grups d’Ajuda Mútua (GAM) destinada a familiars de persones amb addiccions i problemes de salut mental. Aquesta col·laboració ha estat un pas fonamental en la promoció del benestar emocional i el suport mutu a Andorra.

Projecte Vida neix com a associació en primera persona sobre trastorns addictius a Andorra, si bé també s’ofereixen recursos per als familiars. Els GAM de familiars han tingut molt creixement darrerament i buscaven una formació que els ajudés a millorar el desenvolupament dels grups de suport que s’estaven impulsant.

Participació activa i gran satisfacció

Els membres de l’Associació Projecte Vida han participat activament en aquesta formació, mostrant un alt grau d’interès i compromís en el procés d’aprenentatge. Els resultats d’una enquesta realitzada al final de la formació reflecteixen la gran satisfacció i valoració positiva per part dels participants, amb una puntuació mitjana de 4,9 sobre 5, valorant la capacitat motivadora i l’expertesa de les formadores, així com el seu domini de la matèria i la seva eficàcia en la resolució de dubtes.

“La formació ha sigut molt enriquidora. Es nota que les formadores saben molt del tema i han sigut molt properes i empàtiques. “

Seguim treballant per aconseguir el benestar comunitari

Des de SMC ens comprometem a continuar treballant en col·laboració amb associacions com Projecte Vida per promoure la salut mental i el suport mutu en tots els àmbits de la societat.

Agraïm a totes les participants la seva dedicació i interès en aquesta important tasca, i esperem que aquesta formació contribueixi al desenvolupament de més Grups d’Ajuda Mútua a Andorra per a les famílies que necessiten aquest suport vital. Aquesta col·laboració demostra la importància de la recuperació i el suport mutu en el context de la salut mental i les addiccions, i exemplifica l’èxit que es pot aconseguir quan les organitzacions treballen juntes per aconseguir el benestar de la comunitat.

Moltes gràcies a totes les participants i a Projecte Vida per la seva col·laboració i èxit en aquesta iniciativa. Seguim treballant junts cap a un futur més saludable i resiliència a Andorra.

Més informació

enllaç amb més informació  Què són els GAM?

enllaç amb més informació  Tots els GAM de SMC arreu del territori

Notícies recents