Trobada interclubs a Santa Maria de Vallvidrera amb la participació de sis Club Socials

La tradicional Trobada Interclubs, que reuneix als Clubs Socials que treballen amb persones amb problemes de salut mental, va celebrar el passat 17 de maig una trobada a la zona de Santa Maria de Vallvidrera, molt a prop de Barcelona. Unes decenes de persones de sis Clubs Socials (El Badiu, El Turó, Marianao, Ments Obertes, Arep i Espai 3) van participar a la Trobada, que va organitzar una ruta de prop d’una hora de durada per l’itinerari de la Font de la Budellera.

La jornada va finalitzar amb un pica pica i un dinar final, on tots els assistents van poder compartir experiències i conèixer amb altres usuaris dels diferents Clubs Socials.

El Club social és un espai que pretén facilitar la participació de les persones amb problemes de salut mental a la comunitat a través d’activitats culturals, esportives o de lleure en general. El Club Social dona un paper de protagonistes als usuaris que hi participen, tractant de potenciar la seva capacitat de decisió i de gestió dins i fora del programa d’activitats del servei.

Es tracta d’un servei social especialitzat, adreçat a persones amb problemes de salut mental que té per finalitat, dins d’un  marc de relacions socials, augmentar la participació i les diferents maneres de vinculació amb la comunitat.

 

Notícies recents