El GAM de Salut Mental Mataró-Maresme comparteix experiències amb ASAENES Sevilla

Salut Mental Mataró-Maresme va visitar el 22 d’octubre la seu de l’associació ASAENES de Sevilla amb l’objectiu de compartir experiències dels projectes de GAM (Grups d’Ajuda Mútua) que tenen les dues entitats. L’entitat de SMC va estar representada, entre d’altre membres, per la seva presidenta, Susana Plasencia, que va valorar molt positivament la trobada. Els grups de familiars de ambdues entitats s’han pogut coordinar per a futures trobades i han engegat una col·laboració per posar en comú les seves experiències.

Des de Salut Mental Mataró-Maresme, i la pròpia Federació, animem a la resta d’associacions a fomentar trobades amb altres entitats de confederacions de l’Estat per egengar projectes comuns i compartir projectes, vivències i experiències que ens ajudin en el nostre dia a dia.

Podeu veure la notícia de la visita de SM Mataró-Maresme al web d’ASAENES.

GAM: Grups d’Ajuda Mútua

Els Grups d’Ajuda Mútua (GAM) són reunions de persones que s’ajunten de forma voluntària amb la finalitat d’ajudar-se mútuament i aconseguir un propòsit especial. Estan creats i impulsats pels familiars de les persones amb problemes de salut mental o pels propis afectats i són un recurs mobilitzat en la comunitat i per a la comunitat.

 

 

Notícies recents