TrebolMente i AmorosaMent s'incorporen a la Federació Salut Mental Catalunya

L’Assemblea de la Federació Salut Mental Catalunya (SMC) ha aprovat en la reunió del 22 de juny del 2021 la incorporació de dues noves entitats: TrebolMente i AmorosaMent. Amb aquestes incorporacions, la Federació SMC ja té més de 70 entitats per tot el territori. A continuació us donem una breu informació de les noves associacions federades i les seves dades de contacte. Benvingudes!

logo

TrebolMente

Associació d’àmbit estatal, fundada, gestionada i dirigida per persones amb diagnòstic psiquiàtric. Un dels seus objectius fundacionals és la defensa dels drets i deures de les persones amb experiència amb trastorn mental. Actualment compta amb delegacions a Barcelona, Girona i Figueres, i entre les seves activitats i serveis disposa d’una gran varietat de Grups d’Ajuda Mútua (GAM).

Més informació al seu web: https://trebolmente.org/ i al correu presidencia@trebolmente.org

AmorosaMent

Treballem al Prat de Llobregat i disposem del nostre canal de You Tube: Aquí Nadie Es Perfecto . La nostra tasca és la prevenció i divulgació de la salut mental amb perspectiva comunitària i de gènere. Ho fem mitjançant projectes amb col·lectius de totes les edats i condicions, adolescents, joves, famílies amb infants, persones amb i sense diagnòstic, gent gran i a través de generar i construir col·lectivament espais de diàleg i reflexió sobre temàtiques al voltant de com cuidem i ens cal cuidar la salut mental per assolir el benestar comunitari. Un altre dels canals i mitjants que usem és la ràdio com a eina de construcció compartida i divulgació comunitària. Els diumenges, a les 19h, al 91.6 FM, el Prat Ràdio emetem l’Al Prat Ningú És Perfecte.

Més informació al seu bloc: https://alpratninguesperfecte.webnode.es/ i al correu sandra@amorosament.org

Notícies recents