Treballem amb Factor Humà per al benestar emocional a les organitzacions

imatge recurs formació

La Fundació Factor Humà té per objectiu millorar la gestió de les persones a les organitzacions, impulsant la innovació, reflexió i intercanvi, i fomentant una mirada més humana en aquest àmbit.

La Fundació, conscient de les necessitats de les empreses en l’àmbit de la salut mental i el benestar emocional dels treballadors i treballadores, està impulsant una Comunitat de Benestar emocional.  Salut Mental Catalunya ha col·laborat des de l’inici en aquesta iniciativa i forma part del grup impulsor de la Comunitat. Un dels objectius de la comunitat és compartir bones pràctiques i iniciatives que ja s’estan portant a terme.

D’altra banda el passat 5 i 7 d’abril, vam impartir la formació Parlem de salut mental a les organitzacions que Factor Humà va oferir en el seu programa d’activitats de formació. Parlem de salut mental a les organitzacions és una formació per ajudar a comprendre el patiment en salut mental, saber com fer costat a les persones, adquirir eines per respondre a situacions de malestar emocional dels nostres companys o entorn, i per millorar el propi benestar. A la formació hi van participar responsables de recursos humans i de prevenció de riscos laborals. Van valorar molt positivament els recursos que vam donar a conèixer, i el treball sobre situacions pràctiques proposades per ells mateixos, entre d’altres aspectes. 

Notícies recents