Tramuntana després del suïcidi i Integra Pirineus s'uneixen al teixit associatiu

Tramuntana després del suïcidi i Integra Pirineus s’uneixen al teixit associatiu

Celebrem una nova Assemblea General Extraordinària on la Federació creix fins a 82 entitats

Aquest dimarts 19 de març, la Federació Salut Mental Catalunya hem celebrat una nova Assemblea General Extraordinària, en format virtual, on s’ha aprovat l’entrada de 2 noves entitats a SMC:

  • Tramuntana després del suïcidi: una associació de l’àrea de Figueres que vetlla per acompanyar i oferir espais de suport a les persones supervivents del suïcidi i les seves famílies, així com sensibilització i lluita contra l’estigma.
  • Integra Pirineus: una entitat d’inserció social, laboral i comunitària de persones amb discapacitat intel·lectual i problemàtica de salut mental de la zona de l’Alt Urgell i la Cerdanya.

Altres informacions

En l’Assemblea s’han presentat els resultats de l’anàlisi de les dades extretes de 2 qüestionaris enviats a les associacions: un per conèixer la tipologia d’associacions, serveis i àmbits d’actuació del teixit associatiu i l’altre per valorar la tasca de la federació. A més, també s’han presentat els reptes assolits en el 2023 i les principals fites 2024.

D’altra banda s’han comentat diverses informacions, com és el cas de la preparació de la celebració del Dia Mundial de la Salut Mental, que enguany se celebrarà a la ciutat de Berga.

També s’ha posat l’accent en les relacions institucionals més destacades recentment, així com la recent convocatòria d’eleccions autonòmiques, i també sobre alguns canvis en els càrrecs de la junta directiva, entre d’altres.

Consulta totes les entitats federades

Notícies recents