Tancament de la Formació de dinamitzadores de GAM de benestar emocional al Garraf

Els i les participants a la formació engegaran un GAM de benestar emocional obert a la ciutadania a Vilanova i la Geltrú

El passat 20 de juny SMC vam fer el tancament de la Formació de dinamitzadores de Grups d’Ajuda Mútua de benestar emocional (FDGAM) del Garraf que es va dur a terme entre l’11 d’abril i el 13 de juny.

Han participat 9 persones a la formació que properament engegaran un GAM de benestar emocional obert a la ciutadania a Vilanova i la Geltrú.

L’últim dia, abans de la sessió de formació, totes les participants i la formadora, Alba De La Torre, responsable de programes de suport mutu de SMC, van anar a dinar fideuà feta per un dels participants.

Aquesta FDGAM s’ha realitzat en col·laboració i coordinació amb la RBEC del CAP d’Atenció Continuada CAPI Baix-a-Mar (ABS Vilanova III) i també ha participat l’Associació Salut Mental Garraf (AFAMMG).

La formació ha tingut molt bones valoracions, per la qual cosa es va fer una sessió extra amb el grup en la qual van agraïr a l’Alba De La Torre la seva feina durant aquests mesos i van dedicar-li unes paraules molt emotives i amb molt de significat.


Més informació

enllaç amb més informació Troba el teu GAM

Notícies recents