Últimes places per les Respir Sortides per Setmana Santa (Delta Ebre, Peñíscola, Olot, Besalú)

La Fundació Salut Mental Catalunya encara disposa de places lliure per les Respir Sortides per aquesta Setmana Santa, que es faran en els següents torns:

  • Delta Ebre i Peñíscola, del 30 de març al 2 d’abril
  • Olot i Besalú, del 30 de març al 2 d’abril
  • Delta Ebre i Peñíscola, del 3 al 6 d’abril

Totes les sortides tenen un preu de 160 euros i per inscriure’s o demanar més informació us heu de posar en contacte amb la Fundació a través del correu electrònic fundacio@salutmental.org o al telèfon 93 175 0327. Les sortides estan obertes a persones amb problemes de salut mental, estiguin o no vinculades a associacions, clubs socials i altres entitats de salut mental.

El Programa Respir Sortides és una eina que pretén incloure socialment la persona afectada en el seu mitjà social més proper. L’objectiu del programa és promoure l’autonomia i potenciar les capacitats individuals de la persona amb trastorn mental, i oferir un recurs que alleugereixi el nivell de dependència que sol establir amb la persona cuidadora.

Les sortides que organitza poden ser de cap de setmana o per vacances de Setmana Santa i estiu (4-5dies), per a grups de 10 persones, amb dos educadors especialitzats.

Enllaç relacionat:

Programa de Sortides Respir Setmana Santa 2015

Notícies recents