Obertes les inscripcions per les sortides Respir de la Fundació SMC per a la tardor

Totes les sortides tenen un preu de 80 euros i per inscriure’s o demanar més informació us heu de posar en contacte amb la Fundació a través del correu electrònic fundacio@salutmental.org o al telèfon 93 175 0327. Les sortides estan obertes a persones amb problemes de salut mental, estiguin o no vinculades a associacions, clubs socials i altres entitats de salut mental.

El Programa Respir Sortides és una eina que pretén incloure socialment la persona afectada en el seu mitjà social més proper. L’objectiu del programa és promoure l’autonomia i potenciar les capacitats individuals de la persona amb trastorn mental, i oferir un recurs que alleugereixi el nivell de dependència que sol establir amb la persona cuidadora.

Les sortides que organitza poden ser de cap de setmana o per vacances de Setmana Santa i estiu (4-5dies), per a grups de 10 persones, amb dos educadors especialitzats.

Els destins de les sortides Respir per a la tardor són:

  • Calella de Mar: 22-24 setembre
  • Lleida: 20-22 octubre
  • Girona: 27-29 octubre
  • Figueres: 10-12 novembre

Podeu consultar tota la informació sobre les activitats de les sortides, preu i formalització de la inscripció i data de les reunions informatives prèvies en aquest pdf.

Notícies recents