Sortida Respir de Setmana Santa a Girona

La Fundació Salut Mental Catalunya obre les inscripcions per la sortida del 8 al 12 d’abril a Girona per a persones amb problemes de salut mental.

Continua la programació de sortides del programa Respir de la Fundació Salut Mental Catalunya (SMC) al 2022. La propera tindrà lloc del 8 al 12 d’abril del 2022 a Girona com a destinació. La sortida Respir de Setmana Santa es dirigeix a persones amb problemes de salut mental amb l’objectiu de fomentar les seves relacions socials i evitar l’aïllament.

Respir Setmana Santa – Girona (8-12 abril 2022)

  • Allotjament: Alberg Cerverí de Girona
  • Característiques de la sortida: Nivell d’activitat mitjà-alt. L’alberg està ubicat al centre de Girona. Per arribar-hi haurem de caminar uns 20 minuts. Els carrers més cèntrics de Girona solen estar plens de gent.
  • Preu de la sortida: 220€
  • Reunió informativa: dimecres 6 abril 2022 a les 16h (lloc per concretar)
  • Més informació i inscripcions: raquel.arilla@salutmental.org (Raquel Arilla)

Història i turisme!

Anem cap a Girona! Una ciutat plena d’encant i d’història on hi conflueixen 4 rius ( el Ter, l’Onyar, el Güell i el Galligants), creant així el ja conegut paisatge d’una ciutat travessada per aigua i ponts, alguns d’ells de ja fa segles!

El seu nucli històric o Barri Vell compta amb elements monumentals únics al continent. Es troba delimitat per l’anomenat passeig de la Muralla, el camí de ronda de les antigues muralles carolíngies. Entre els seus monuments destaquen el Call (antic barri jueu, dels
més ben conservats d’Espanya), les acolorides cases de l’Onyar, els banys àrabs i la catedral, d’una grandíssima nau única que és la més ampla del món en estil gòtic. De segur que ens ve de gust passejar per tots aquests racons i descobrir-los!

A més a més podrem gaudir dels mercats que els caps de setmana omplen els carrers de productes d’alimentació i artesania, o visitar alguns museus ben curiosos, com el museu del Cinema. I si ens ve de gust, ens podem apropar a algun poble veí a passar el dia!

I per aquells que us agradin els dolços, no marxarem sense donar un cop d’ull als forns i obradors més tradicionals de la ciutat, que per aquestes dates omplen els seus aparadors de bunyols, mones de Pasqua i tortells de Rams.

Notícies recents