SMC participem a la XV Jornada Joves i Salut Mental al Baix LLobregat

El Consell Comarcal de Joventut del Baix Llobregat, organitza la XV Jornada “Joves i Salut Mental. Com promou la comunitat el benestar de les persones joves?”

El passat 8 de juny, la Carolina Salvador, responsable del programa XarXaJoves de Salut Mental Catalunya als territoris de Cornellà i Terrassa, va participar a la XV Jornada “Joves i Salut Mental. Com promou la comunitat el benestar de les persones joves?” al Molí dels Frares de Sant Vicenç dels Horts.

La Jornada va consistir a una ponència principal sobre salut mental juvenil i comunitat: reptes, riscos i oportunitats, a càrrec de Roger Ballescà, psicòleg, psicoterapeuta i supervisor clínic al Centre de Salut Mental Infantil i Juvenil (CSMIJ).

Després, es va dur a terme una primera taula d’experiències dels ens locals en el desplegament de recursos per a l’abordatge de la salut mental juvenil, en la qual van participar l’Ajuntament de Sant Boi, l’Ajuntament de Molins del Rei i l’Ajuntament del Prat.

Durant la pausa per al cafè, va haver-hi una petita actuació de La Helen, una artista emergent de Sant Vicenç dels Horts.

I per últim, la Carolina va participar a la taula d’esperiències sobre exemples de programes i serveis adreçats a la promoció del benestar emocional per parlar del XarXaJoves. En aquesta taula també van participar, Alterarte, el programa de Solidaritat de Sant Joan de Déu i l’Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet.

Notícies recents