SMC participa en una sessió de treball de la Diputació per millorar la dinamització de les Taules de Salut Mental

L’objectiu de la sessió va ser reflexionar sobre el paper de l’Ajuntament o el Consell Comarcal en la dinamització de les Taules

El 25 d’octubre des de Salut Mental Catalunya vam participar en una sessió dels Espais de millora en l’àmbit de la salut mental oferta per l’Àrea d’Igualtat i Sostenibilitat Social de la Diputació de Barcelona a alguns ajuntaments i consells comarcals que disposen de Taula de Salut Mental i Pla d’actuació en l’àmbit. La sessió tenia com a objectiu reflexionar entorn el paper que ha de jugar l’Ajuntament o el Consell Comarcal en la dinamització de les Taules com a espais de coordinació i de treball entre els agents que integren la xarxa de salut mental del territori.

Durant la sessió de treball, dissenyada per crear debat i amb una metodologia molt participativa, es va acompanyar les professionals en el desenvolupament i implementació d’estratègies i actuacions vinculades als plans locals en l’àmbit de la salut mental. La directora de SMC, Marta Poll, i la responsable del programa d’impuls i acompanyament a les Taules de Salut Mental, Elisenda Ferrer, van oferir una visió global de la situació de les Taules arreu de la província, tot destacant les particularitats i els punts en comú que comparteixen. I alhora van il·lustrar el debat amb exemples concrets extrets de la realitat de les Taules d’arreu del país.

La Diputació de Barcelona preveu que aquest recurs formi part del catàleg del serveis del 2023.

Més informació

enllaç amb més informació Taules de Salut Mental

Notícies recents