SMC participa a la 7a edició del Congrés de Social.cat amb el lema “Actuar en temps de crisi”

Una bona estratègia comunicativa pot permetre reforçar-nos davant una crisi

El passat divendres 16 de juny des de Salut Mental Catalunya vam participar a una nova edició del Congrés social lab, celebrada a la Nau Bostik de la ciutat de Barcelona.

L’acte es va iniciar amb una benvinguda institucional a càrrec de Joan Camp, editor del social.cat; Jordi del Río, director general de Mitjans de comunicació i Difusió i Carles Campuzano, conseller de Drets Socials.

Un espai per a la reflexió ètica

A continuació, Begoña Roman va dur a terme una xerrada sota el títol “Crisi, comunicació i confiança: reflexions des de l’ètica” on va parlar de les crisis, la comunicació i la confiança, posant el focus en la rellevància de l’honestedat a l’hora de comunicar.
A continuació hi va haver un espai per al networking entre les diverses entitats participants, mentre tenia lloc l’esmorzar al pati exterior.

Una ullada a la pràctica amb un taller participatiu i una taula d’experiències

La jornada va continuar amb un taller pràctic “La comunicació, una aliada quan vivim una crisi”, impartit per l’agència de comunicació La Sembra, que va dinamitzar l’activitat, organitzant les diverses participants per grups. Cada grup es va posar a la pell d’una entitat que viu una crisi, havent de proposar diverses accions de comunicació per a fer-hi front. Amb una bona estratègia, tota crisi pot ser una eina que ajudi a fer un pas endavant.

Finalment, el matí va acabar amb la taula rodona “Experiències des de la pràctica”, moderada per Clara Congost del Social.cat, que va comptar amb la participació de professionals de la comunicació, provinents de diferents àmbits i especialitzats en crisi: Elisenda Borreda, Francesc Viadel, Anna Aurich i Joan Francesc Cànovas.

Notícies recents