SMC forma part del 10è Aniversari del Clúster Salut Mental Catalunya

SMC forma part del 10è Aniversari del Clúster Salut Mental Catalunya

Ángel Urbina, vicepresident de la Federació SMC, va participar en la taula inaugural de la jornada juntament amb el Conseller de Salut, la presidenta de la Diputació de Barcelona i representants institucionals del Clúster

El Clúster Salut Mental Catalunya (CSMC) va celebrar, el passat 30 de novembre, el seu 10è anniversari amb una gran jornada que va comptar amb la presència de Manel Balcells, Conseller de Salut de la Generalitat de Catalunya i Lluïsa Moret, Alcaldessa de Sant Boi de Llobregat i Presidenta de la Diputació de Barcelona.

Més de 200 representants de l’àmbit de la salut mental, les neurociències i l’envelliment hi van asssitir, entre els quals hi era Ángel Urbina, vicepresident de la Federació SMC, qui va participar en la taula inaugural de l’acte, juntament amb el conseller, la presidenta de la diputació, Francesc Xavier Arrufat, president del Clúster, i Marta Sánchez, clúster manager del CSMC.

Un acte per commemorar la trajectòria del Clúster i posar en valor les bones pràctiques del sector

L’acte de celebració va commemorar la trajectòria del Clúster, així com reconèixer les bones pràctiques del sector amb un premi de nova creació. A més, l’acte va suposa el tret de sortida d’una nova etapa que reflecteix el canvi de rumb que ha donat en els últims anys el CSMC, que ha anat ampliant el seu perímetre per incloure tots els agents que treballen l’autonomia de les persones.

WeMind Cluster, la nova marca

El CSMC va aprofitar el desè aniversari per presentar la nova marca, WeMind Cluster, amb la que a partir d’ara passarà a denominar-se el Clúster. Amb el nou nom, l’organització busca transmetre de manera més fidel l’ecosistema actual de l’organització, que inclou tots els agents que treballen per l’autonomia personal en totes les etapes de la vida de les persones, amb una visió biopsicosocial, així com potenciar la internacionalització del sector.

La relació entre SMC i El Clúster Salut Mental Catalunya

La Federació SMC és sòcia, com a membre fundadora, del Clúster Salut Mental Catalunya (CSMC), una organització sense ànim de lucre que representa empreses de tota la cadena de valor del sector de la salut mental, les neurociències i l’envelliment.

Més informació

Notícies recents