Skydive Empuriabrava col·labora amb la Fundació SMC en la seva campanya solidària

La Fundació Salut Mental Catalunya (SMC) ha estat escollida per Skydive Empuriabrava per rebre una donació solidària de 801 euros. Volem donar les gràcies a l’empresa empordanesa per la contribució econòmica per continuar amb els projectes de la Fundació per millorar la qualitat de vida de les persones i famílies que conviuen amb un problema de salut mental.

Des de 2015, Skydive Empuriabrava ha incorporat a la seva política comercial un enfocament més solidari. Des del passat 29 de juliol de 2015, Skydive Empuriabrava ofereix un nou Tàndem: salts i solidaritat: per cada salt en Tandem dels tipus GOLD o PLATINIUM que es realitza, l’empresa fa una donació de 3 Euros a una entitat benèfica.

Pots veure tota la informació sobre la campanya solidària de Skydive Empuriabrava en aquest enllaç.

La tasca de Salut Mental Catalunya és possible gràcies a la col·laboració i al suport econòmic i d’altres tipus de molta gent. Administracions, empreses, ciutadans… en definitiva persones que ens ajuden cada dia a millorar les condicions de vida de les persones amb trastorn mental i de les seves famílies.

Si tu o la teva empresa també vol col·laborar en millorar la salut mental a Catalunya pots fer-ho a la secció de Col·labora de SMC:

 

Notícies recents