S'inaugura la Taula del Solsonès

S’inaugura la Taula del Solsonès

La Taula del Solsonès és ja la 44a de Catalunya

El passat 12 d’abril es va inaugurar la Taula de Salut Mental del Solsonès en un acte que va reunir totes les entitats, administracions, serveis i recursos implicat en la salut mental de la comarca.

L’acte de presentació va incloure les intervencions del president del Consell Comarcal, Benjamí Puig, i l’alcaldessa de Solsona, Judit Gisbert. A més a més Elisenda Ferrer, coordinadora del programa d’impuls i acompanyament a les Taules des de Salut Mental Catalunya, va explicar l’experiència de les 43 Taules de Salut Mental d’arreu del país, i Maite Trepat, directora de l’Associació Alba, va compartir l’experiència i els anys d’història de la Taula d’Urgell-Segarra, creada al 2006, i va animar els assistents a treballar coordinadament per assolir grans i petits reptes.

La Taula del Solsonès, que s’ha impulsat amb l’acompanyament de la Federació Salut Mental Catalunya, és ja la 44a de Catalunya i respon, com totes, a la necessitat de promoure l’atenció integral a la salut mental amb l’accent posat en una visió comunitària i de treball transversal i col·laboratiu.

Més informació

Taules de Salut Mental

Notícies recents