Signem un conveni de col·laboració amb la Federació Catalana de Voluntariat Social

Signem un conveni de col·laboració amb la Federació Catalana de Voluntariat Social

El nou conveni permetrà fomentar el voluntariat inclusiu i accessible i oferir suport a les entitats federades

El passat 12 de març Salut Mental Catalunya vam signar un conveni de col·laboració amb la Federació Catalana de Voluntariat Social (FCVS) per fomentar el voluntariat inclusiu i accessible.

La FCVS és la plataforma de referència del voluntariat social a Catalunya, que aplega prop de 340 entitats i que treballa pel foment, la promoció i el reconeixement del voluntariat social.  A més, col·labora amb les entitats socials perquè són elles qui coneixen les causes, són expertes en cohesió social i poden garantir un treball per a la transformació ciutadana.

Sinergies per enfortir el voluntariat a SMC

La signatura d’aquest conveni té com a objectiu fomentar de manera conjunta el voluntariat inclusiu i accessible, enfortir el paper de les persones voluntàries, i la sensibilització en matèria de salut mental per tal d’abordar els reptes socials actuals.

Tant la Federació Catalana del Voluntariat Social com la Federació Salut Mental Catalunya posen a disposició la seva expertesa en els seus àmbits i establiran sinergies per tal de col·laborar i oferir suport a les entitats federades, tant en temes de voluntariat com en l’àmbit de la salut mental.

Més informació

Si vols col·laborar en la millora de la salut mental a Catalunya, t’obrim les portes per invertir el teu temps i coneixements amb nosaltres. Només cal que omplis aquest formulari i ens posarem en contacte amb tu.

Notícies recents