Vulneració de drets

Has sentit vulnerats els teus drets? Explica'ns el teu cas!

A SMC disposem d’un canal per a realitzar les teves denúncies en matèria de vulneracions de drets. Sabem que són molts més casos dels que es registren i que es coneguin també depèn de nosaltres. Per això, posem a la teva disposició aquesta bústia perquè expliquis el teu cas. 

Es tracta d’una bústia privada i on respectarem la privacitat de les teves dades i consulta. Sabem que no sempre és un tema fàcil, per això, si abans de deixar les teves dades, vols que et truquem per explicar-nos el teu cas ho pots demanar al correu: drets@salutmental.org.

És molt important deixar constància de la vulneració o discriminació viscuda ja que només amb un ampli registre de casos que arribin a les nostres associacions i Espais Situa’t, podrem fer un Informe sobre drets i salut mental verdaderament representatiu.

També pots rebre atenció sobre el teu possible cas de vulneració i discriminació en salut mental als nostres Espais Situa’t.

Salut Mental Catalunya té una xarxa de més de 80 associacions de persones i familiars per donar-te la informació i orientació que necessites en drets i salut mental.

A més, per consultes específiques d'orientació jurídica en salut mental, pots contactar amb el servei Justament.