Nou servei de suport emocional a joves a Terrassa

L’Ajuntament de Terrassa ha adjudicat aquest servei a la Fundació Salut Mental Catalunya, que es fa els dimecres a la tarda a la Baumann Oficina Jove.

L’Ajuntament de Terrassa ha posat en marxa un nou servei de suport emocional per a joves, amb l’objectiu de millorar la salut mental de la població infantojuvenil, que s’ha vist molt afectada pels efectes de la pandèmia. El nou servei s’ofereix els dimecres a la tarda a la Baumann Oficina Jove i està gestionat per la Fundació Salut Mental Catalunya (SMC). Des de SMC volem agraïr la confiança per gestionar un servei tant important per tenir cura de la salut mental infantojuvenil.

El servei de suport emocional vol millorar la prevenció dels problemes de salut mental en la població de 12 a 35 anys de Terrassa i dels 11 municipis veïns que Baumann Oficina Jove té adscrits com a referent territorial. Es tracta d’un servei gratuït i s’ha de demanar cita prèvia contactant amb la Casa Baumann, oficina joves de l’Ajuntament de Terrassa.

No saps què et passa?
Tens un mal dia?
Et costa entendre’t amb la teva família?
No estàs a gust amb la teva parella?
Et preocupa l’amor, el sexe?
T’angoixen els estudis?
Et sents diferent?

A la Baumann Oficina jove tenim un servei de SUPORT EMOCIONAL PER A TU!

Accedeix al servei

Si necessites parlar amb algú t’escoltarem de forma presencial i confidencial per ajudar-te a identificar i a trobar solucions als teus neguits.

Demana’ns cita:

Baumann Oficina Jove | Tel. 93 784 83 90 | Whatsapp: 699 07 62 98 | casa.baumann@terrassa.cat | @baumann_oficinajove

Notícies recents