Seguim formant organitzacions en salut mental

Seguim formant organitzacions en salut mental

Oferim formacions i xerrades per a millorar l’acompanyament a persones amb partiment emocional, així com serveis de consultoria diversos

Les formacions que oferim SMC faciliten tenir cura de la pròpia salut mental i acompanyar millor a persones amb patiment emocional, d’igual a igual o des del nostre rol com a professionals de serveis socials, de l’àmbit educatiu i del lleure o com professionals de recursos humans, entre d’altres.

Seguim oferint formacions i xerrades a organitzacions de l’àmbit públic i privat per millorar l’acompanyament a les persones amb patiment emocional, per compartir coneixements, estratègies i ampliar recursos.  Treballem a partir de les situacions que ens proposeu les persones participants, i reflexionem com les podem gestionar i a quins recursos o serveis ens podem adreçar en cas necessari.

Treballo amb persones en risc d’exclusió, i sovint trobo situacions de molt patiment emocional. Les professionals de l’equip no sabem com abordar-ho, i quins recursos els podem oferir.

Aquest 2024 ja hem format a més de 360 persones

En aquests darrers mesos hem format a professionals de serveis socials de diversos ajuntaments a través de les formacions del catàleg de la Diputació de Barcelona, hem seguit formant a l’equip de Fundació Vicente Ferrer, hem ofert (per segon any) la formació a professionals de l’Incasol, i hem iniciat la col·laboració amb la Fundació Formació i Treball, entre d’altres.

Hem tornat a participar com a formadores en el Màster de Salut Mental Comunitària de la UB i seguim col·laborant amb la Comunitat de Benestar de Factor Humà, on hem pogut aportar la nostra expertesa sobre l’acompanyament a persones en processos de dol.

I en aquest 2024, ja hem hem fet 18 accions formatives, amb més de 360 participants.

En les valoracions de les participants es destaca l’interès de treballar en casos pràctics i l’expertesa de les formadores

Serveis de consultoria

També oferim serveis de consultoria, revisions de materials i protocols, elaboració de plans d’acció, generació i impuls de xarxes de suport i assessoraments en l’àmbit de la salut mental.

En aquests darrers mesos hem revisat protocols d’actuació per professionals del Departament d’Interior, o hem ofert suport a la Taula de Salut Mental de Granollers amb la Diputació de Barcelona per a per a desenvolupar un pla d’acció al territori.

Més informació i contacte

Consulta el nostre catàleg de formacions i serveis, i entitats i formacions realitzades aquí.

Si teniu alguna necessitat de formació o assessorament com a organització ens podeu escriure formacio@salutmental.org.

Si el que busqueu és una formació a títol individual, us podeu adreçar al vostre Espai Situa’t més proper.

Notícies recents
Deixa un comentari

Your email address will not be published.Required fields are marked *