Santa Coloma de Gramenet impulsa la seva Taula de Salut Mental

El proper 12 de novembre, en el marc de les II Jornades de Salut Mental i Addiccions, es farà la presentació del treball de la Taula sectorial de salut mental i addiccions (TSMiA), en la qual es farà balanç del treball realitzat als dos anys de vida de la iniciativa. Santa Coloma de Gramenet vol impulsar la seva Taula de Salut Mental i ha creat un espai web dintre de la pàgina de l’Ajuntament, amb tota la informació, recursos i membres de la Taula.

El 30 de maig de 2012 es va constituir la Taula sectorial de Salut Mental i Addiccions (TSMiA) lligada al Consell Municipal de Serveis Socials de Santa Coloma de Gramenet.  Durant el 2013 s’han convocat tres Taules, dos reunions de la Comissió Permanent, dos
reunions de cada una de les Comissions de treball: Cartera de servei, Intervenció comunitària i Circuits i Protocols i una reunió de la Comissió de Casos.

Actualment a la Taula, a més dels membres que hi havia al 2012, s’han incorporat de nous. Hi són tots representants de cada un dels recursos assistencials en matèria de salut mental i addiccions i un total de sis entitats de la ciutat.

Enllaços relacionats:

Pàgina web de la Taula de Salut Mental de Santa Coloma

Informe Taula sectorial de Salut Mental i Addiccions, 2013

 

 

 

Notícies recents