Salut Mental Terrassa celebra un acte per anunciar el seu canvi de nom i passa a dir-se Clarament

Salut Mental Terrassa celebra un acte per anunciar el seu canvi de nom i passa a dir-se Clarament

Un acte molt emotiu per parlar sobre el futur de l’associació

Salut Mental Terrassa es renova i canvia de nom a Clarament amb l’objectiu d’allunyar-se d’etiquetes i posar l’accent en la prevenció, el benestar emocional i la lluita contra l’estigma. La nova etapa de Clarament i la imatge corporativa de l’associació s’ha presentat aquest dimecres 15 de maig a la coral de Prodis.

L’acte conduït per la junta de Clarament va comptar amb la intervenció de Mercè Torrentallé, presidenta de Salut Mental Catalunya, per felicitar l’associació en aquesta nova etapa i hi va assistir com a convidat Abel Molina, advocat expert en família i drets humans, per parlar sobre la capacitat jurídica. Per últim, l’acte es va tancar amb un concert de la Coral Renaixença de l’Àmbit de la Salut Mental del consorci Sanitari, que està format per persones amb diagnòstic en salut mental i sense.

Va ser un acte molt emotiu en el qual parlar del camí recorregut i del futur de Clarament i al qual van assistir la regidora de salut de l’Ajuntament de Terrassa i diverses tècniques per mostrar el seu suport.

Notícies recents
Deixa un comentari

Your email address will not be published.Required fields are marked *