Salut Mental Catalunya i l'Activa't, presents a l'Auditori de Catalunya gràcies a la col·laboració amb l'Orquestra Simfònica

El cap de setmana del 23 al 25 de març, l’Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya (OBC) va dedicar a la salut mental els tres concerts de “L’Emperador de Beethoven”, que es celebraven a l’Auditori de Catalunya, cedint un espai privilegiat de visibilització de la nostra tasca.

Durant els 3 dies que es va celebrar el concert, vam ser presents a l’entrada del recinte repartint informació sobre la salut mental i, concretament sobre el projecte Activa’t per la salut mental. També, l’OBC ens va cedir una de les planes del programa de mà per posar-hi la nostra informació.

Així mateix, es va projectar en bucle a les pantalles de l’edifici el primer dels vídeos-testimoni de la col·lecció “Veus com la teva”, Què suposa tenir un problema de salut mental?

Ens alegrem molt d’aquesta col·laboració per poder donar visibilitat a la salut mental en diferents àmbits de la vida quotidiana!

Notícies recents