Salut Mental Catalunya, beneficiària dels Aces Solidaris de l'Open Banc Sabadell Trofeu Conde de Godó

Salut Mental Catalunya, beneficiària dels Aces Solidaris de l’Open Banc Sabadell – Trofeu Conde de Godó

Enguany, la salut mental del jovent ha estat el fil conductor de les entitats beneficiàries escollides

Mercè Martín, patrona de la Fundació SMC, va recollir dissabte 20 d’abril la donació del Banc de Sabadell juntament amb altres entitats de salut mental d’arreu de l’Estat que també treballen per la salut mental del jovent. Martín va agrair la donació i va explicar breument que ens ajudaria a atendre més joves i les seves famílies per tal d’acompanyar-los per millorar el seu benestar i portar a terme els seus objectius en l’àmbit laboral, estudis i lleure.

Banc Sabadell impulsa la iniciativa Aces Solidaris, que ha recaptat més de 400.000 euros des de 2008 destinats a entitats socials. La mecànica d’aquesta acció social de Banc Sabadell és molt senzilla: l’entitat dona 50 euros per cada ace o punt directe de servei que els jugadors anotin durant la competició. Aquest any, per primera vegada, ha decidit que les entitats beneficiàries tinguin un mateix fil conductor que ha estat la salut mental del jovent.

Agraïm a Banc Sabadell que hagi escollit la causa de la salut mental, contribuïnt a visibilitzar la necessitat de seguir treballant per la salut mental de les persones joves. Amb aquest suport seguirem acompanyant a joves de 16 a 25 que, per una problemàtica de salut mental, es troben amb dificultats per portar a terme el seu projecte de vida.

Notícies recents