Ricard Gomà visita Arep per conèixer els programes i serveis d'atenció a famílies de la xarxa de salut mental

La Federació Salut Mental Catalunya i l'Associació per a la rehabilitació de persones amb malaltia mental (Arep) va rebre el passat 2 de maig la visita del president del grup municipal d'ICV-EUiA a Barcelona, Ricard Gomà. L'interès de la visita es va centrar en els programes de suport a les famílies de persones amb trastorn mental, les necessitats actuals , les accions que s’estan desenvolupant i les futures línies d’intervenció.

Arep va aportar la seva experiència en el servei de suport a les famílies, un servei que han desplegat de forma molt àmplia en els darrers anys i amb resultats molt satisfactoris.

A la reunió hi va asistir una àmplia representació de la junta d'Arep i de l’equip tècnic: Joan Salló (director), Silvia Vidal (coordinadora del centre de dia i del departament d'orientació psicològica), Roser Busquets (coordinadora del servei d'atenció a famílies) i dos representants de les famílies, Marisa Blanco i Luis Poch, pares de persones usuàries. De la Federació Salut Mental Catalunya van assistir el president, Xavier Trabado, i la directora, Marta Poll.

Notícies recents