Respir de Nadal a Girona!

Respira l’aire nadalenc a Girona

Girona, capital de província, és una ciutat magnifica on s’hi ajunten quatre rius: el Ter, l’Onyar, el Güell i el Galligants, que sens dubte conformen el característic paisatge d’aquest indret. A més, el barri Vell compta amb elements arquitectònics únics, on hi destaca sobretot la Catedral, el passeig de la Muralla i tot el barri jueu.

En aquestes dates, es respira l’ambient de les festes de Nadal a la ciutat de Girona, amb propostes com per exemple el Mercat de Nadal, una fira de productes artesans i nadalencs d’artistes i productors de la província.

Aquests dies podrem gaudir de l’ambient nadalenc i visitar els espais i carrerons més emblemàtics de la ciutat en bona companyia!

Allotjament: Alberg Cerverí de Girona

Característiques de la sortida: Nivell d’activitat mitjà-alt. L’alberg està ubicat al centre de Girona. Per arribar-hi haurem de caminar uns 20 minuts.

Preu de la sortida: 95€

Reunió informativa:
Lloc i Data a concretar

El programa Respir

El Programa Respir, creat al 2004 per la Fundació Salut Mental Catalunya (SMC), ofereix sortides per a persones amb trastorn mental server (Respir Sortides), pels seus familiars i cuidadors (Respir Salut), per a persones joves amb problemes de salut mental (Respir Joves) i per a dones amb problemes de salut mental (Respir Dones). Les sortides són un espai de descans, salut i benestar, que fomenta activitats d’oci i natura i permet alleugerir les relacions i la dependència entre les persones amb trastorn mental sever i els familiars que fan de cuidadors i cuidadores.

Notícies recents