La Fundació SMC obre inscripcions per les sortides de setembre

Un cap de setmana de desconnexió a Calella de Mar

Per al proper cap de setmana del 16 al 18 de setembre, hem organitzat una sortida a Calella de Mar, un lloc fantàstic per anar a descansar i a gaudir del bon temps i d’uns dies de turisme i platja.

Calella de Mar està situada al Maresme i la part més interessant de la ciutat és, sens dubte, l’entorn de la plaça de la Vila, on a partir del segle XIV es celebrava el mercat que originà el posterior creixement urbà. Val la pena destacar els diversos casals gòtics, que conserven en gran part la seva estructura original i els elements decoratius del segle XV. Però també està ple de botiguetes per fer compres i terrasses on poder seure a prendre una orxata o un gelat ben fresquet!

I sobretot, el que farem serà gaudir de les comoditats del nostre conegut i fantàstic Hotel President, amb un bufet fabulós i una piscina per relaxar-nos i banyar-nos si ens ve de gust.

La sortida serà d’un nivell d’activitat baix, perfecta per a descansar, relaxar-se i gaudir de la platja i les comoditats de l’hotel. El trajecte de l’estació a l’hotel es farà en taxi.

El preu de la sortidà és de 95 euros i celebrarem una reunió informativa el proper dimecres 14 de setembre a les 16h amb lloc per concretar.

El programa Respir

El Programa Respir, creat al 2004 per la Fundació Salut Mental Catalunya (SMC), ofereix sortides per a persones amb trastorn mental server (Respir Sortides), pels seus familiars i cuidadors (Respir Salut), per a persones joves amb problemes de salut mental (Respir Joves) i per a dones amb problemes de salut mental (Respir Dones). Les sortides són un espai de descans, salut i benestar, que fomenta activitats d’oci i natura i permet alleugerir les relacions i la dependència entre les persones amb trastorn mental sever i els familiars que fan de cuidadors i cuidadores.

Notícies recents