Relleu a la presidència d'AMMFEINA SMC

L’Assemblea ordinària anual d’AMMFEINA Salut Mental Catalunya va aprovar ahir, dijous 25 d’abril, el nomenament de Francisco Villegas com a nou president de l’entitat, en substitució de Marta Mateu, que posa fi a un mandat de quatre anys.

El nou president, que com a vocal ha format i ha estat membre actiu de la Junta Directiva d’AMMFEINA SMC des del 2013, assumirà els dos anys de mandat que resten fins les properes eleccions a la Junta Directiva de l’Associació (2021).

Villegas, psicòlec clínic especialista de formació i actual Cap de Serveis de l’Àrea de Rehabilitació Psicosocial del Grup CHM Salut Mental, és també membre del Consell Assessor del Pla de Salut Mental i Addiccions i Vicepresident de la Federación Española de Asociaciones de Rehabilitación Psicosocial.

 

Marta Mateu es manté en la Junta Directiva

Marta Mateu, qui deixa el càrrec després d’un mandat de 4 anys en què AMMFEINA SMC ha anat creixent i guanyant força en representativitat i pes, es mantindrà com a membre de la Junta en qualitat de vocal.

El vicepresident de l’Associació, Enric Cardús, va voler agrair públicament la tasca duta a terme aquests anys perquè, va dir, “no ha estat fàcil assumir la funció en aquests anys”.

Notícies recents