La Fundació Vodafone col·labora en la formació tecnològica de les associacions de la Federació SMC

A punt de finalitzar el 2016, la primera fase del projecte impulsat per la Federació Salut Mental Catalunya amb el suport de la Fundació Vodafone s’ha completat de forma satisfactòria. Tot i això dels 5 cursos programats s’ha hagut de suspendre el curs ofert a la província de Girona per falta de persones inscrites. Els altres 4 cursos han aplegat a gairebé 30 persones de les províncies de Barcelona, Lleida i Tarragona. La formació ha consistit 4 sessions de 4 hores cadascuna (16 hores per curs) on s’aprofundia en l’ús dels Smartphones i les xarxes socials com Twitter i Facebook.

L’objectiu d’aquest projecte és avançar en l’alfabetització digital de les associacions federades, moltes de les quals no estan a les xarxes socials. Formar-se en aquestes noves plataformes permet adequar-se al context social que els envolta i aconseguir la visibilitat necessària per provocar un major impacte en la comunitat que més propera.

Al 2017 estan previstos nous cursos, que aprofundiran en l’ús de Facebook, i que es faran a fomentant la proximitat a les localitats de les nostres associacions i Clubs Socials, per afavorir la participació del nostre teixit associatiu. El projecte amb la Fundació Vodafone preveu una formació global de 80 hores al 2016 i el 2017, i arribar a una quarantena de beneficiaris individuals, amb la celebració de 4 cursos de 16 hores i de 4 cursos de 4 hores.

Notícies recents