El programa Esport i Salut celebra les cloendes de futbol i de tennis per a la temporada 2021-2022

Salut Mental Catalunya tanca la temporada d’Esport i Salut amb la cloenda del futbol a Sabadell i la cloenda de tennis a Tarragona

Amb motiu del tancament de la temporada 2021-2022 del programa Esport i Salut, durant els mesos de maig i juny s’han realitzat les cloendes de futbol i tennis, on els i les jugadores han pogut gaudir de partits i activitats diverses i la posterior entrega de premis i trofeus.

Tancament de la temporada de futbol a Sabadell

El passat dissabte 28 de maig, es va celebrar la cloenda de la 14a Lliga Esport i Salut de futbol sala al Complex Esportiu Municipal Sabadell Sud, que organitza Salut Mental Catalunya en col·laboració amb el Club Social La Xamba. Ha estat la primera vegada que la Cloenda de futbol es pot organitzar des del 2019, ja que les del 2020 i 2021 no es van poder celebrar a causa de la pandèmia.

En la trobada hi van participar 13 equips i prop de 150 jugadors i jugadores. Un cop finalitzats els partits, es van lliurar els trofeus i reconeixements de la cloenda i la temporada

La Lliga de futbol, en el marc del programa Esport i Salut, compta també amb el suport econòmic de l’Ajuntament de Barcelona, Barcelona Esport Inclou i la Diputació de Barcelona, i la col·laboració de la Federació Catalana Futbol i la Fundació Catalana Futbol i el seu suport en l’arbitratge de partits i l’Ajuntament de Sabadell per acollir la jornada.

Final de la temporada de tennis a Tarragona

El Club de Tennis Tarragona va acollir la celebració de la cloenda de tennis el passat 7 de juny amb una competició entre parelles i diverses proves d’habilitat. 29 persones, dues de les quals eren dones, van participar en les activitats, dinamitzades per entrenadors col·laboradors de la Federació Catalana de Tennis i el mateix Club de Tennis Tarragona.

En acabar la competició, es va procedir a un dinar amb les 52 perssones que hi van assistir entre jugadores, col·laboradores i professionals i també a l’entrega de premis i regals per als i les guanyadores i els i les participants.

La cloenda i el programa de tennis han estat possibles gràcies als col·laboradors del projecte (Tennis Aid, Esport Solidari Internacional, Club de Tennis Tarragona i Real Club de Polo de Barcelona i Fundació Antoni Serra) i als finançadors (Ajuntament de Barcelona, Barcelona Esport Inclou i Diputació de Barcelona).

Els i les participants del programa van mostrar el seu entusiasme amb el tennis i van manifestar la voluntat de realitzar més hores d’aquest esport, que tantes alegries els regala.

L’esport com a eina d’inclusió

El programa Esport i Salut treballa per oferir espais de promoció de la salut i d’inclusió comunitària, mitjançant l’activitat esportiva per a persones que presenten problemes de socialització o de vinculació a l’àmbit social, formatiu, sanitari o de lleure, a causa de problemàtiques de salut mental, siguin o no diagnosticades.

Notícies recents