Carmen López deixa el càrrec presidenta de l'Associació Porta Oberta de Valls 

porta oberta valls

Ara fa 17 anys, Mª Carmen López, mare d’una persona amb problemes de salut mental, cansada de trucar totes les portes, va crear l’associació Porta Oberta de l’Alt Camp i la Conca de Barberà. Naixia així una entitat que avui és tot un referent al territori, i que actualment està dirigida i gestionada per persones amb experiència pròpia i familiars. 

Des de seus inicis, sota la batuta incansable de la Mª Carmen, l’associació ha lluitat per sensibilitzar i informar sobre salut mental. De seguida va crear el Servei d’atenció a famílies, al 2009 el Servei d’atenció integral i al 2017 va obrir un Servei de Club Social.  

Gràcies a la celebració del Dia Mundial de la Salut Mental de tot Catalunya celebrat a Valls el 2015, l’empenta i tenacitat de la Mª Carmen van aconseguir l’obertura d’un Centre de Dia de Salut Mental a la ciutat, un recurs molt necessari per a la població de les comarques. A més a més, al llarg de tots aquests anys Porta Oberta ha rebut dos premis a través de la  Fundació ciutat de Valls. 

Actualment continua essent una entitat referent al territori que lluita per promoure els drets i millorar la qualitat de vida de les persones afectades per un problema de salut mental i les seves familiars

Després de 17 al capdavant de l’Associació Porta Oberta, aquest passat dia 13 de juny, la Mª Carmen ha fet el relleu de la presidència a Patrícia Prieto per problemes de salut. Des de la Federació Salut Mental Catalunya li agraïm la seva inestimable perseverança, impuls i coratge per millorar la salut mental de l’Alt Camp i la Conca de Barberà. 

enllaç amb més informació Més informació a www.portaobertasalutmental.org

Notícies recents