Presentem el projecte Dona i Salut Mental a la VII Jornada d'Intervenció Social i Sanitària

Laura Pliego, responsable de Dona i Salut Mental, ha participat a la jornada organitzada per la Corporació de Salut del Maresme i la Selva a Lloret de Mar

El passat divendres 17 de març vam estar al Teatre de Lloret de Mar a la VII Jornada d’Intervenció Social i Sanitària organitzada per la Unitat de Treball Social de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva per compartir experiències i reflexionar posant èmfasi en la salut de la dona, tenint en compte totes les vessants: física, sexual, emocional, social, etc.

Laura Pliego, responsable del programa Dona i Salut Mental de SMC va participar a la taula rodona “Sentim i existim: Salut mental amb perspectiva de gènere” i va explicar el programa Dona i Salut Mental, un projecte de formació, suport, sensibilització i empoderament de dones amb problemes de salut mental.

La jornada va ser molt interessant i va posar en rellevància el treball multidisciplinar dels diferents recursos que atenen a les dones al territori, però també per aquells recursos que hi ha a l’abast de les dones i que no coneixien la majoria, com és el cas del programa Dona i Salut Mental.

La Isa Giménez, activista en primera persona d’Obertament i amb qui vam compartir la taula rodona, va donar el seu testimoni explicant l’impacte de l’estigma i l’auto-estigma en les persones amb problemes de salut mental.

Va ser una conversa propera, natural i humana en la qual la Laura i la Isa es van complementar explicant l’experiència personal i allò que ofereix el programa de Dona i Salut Mental.

Més informació

enllaç amb més informació Programa complet de la Jornada

Notícies recents