El premi Llegat Valldejuli destaca la tasca social la Federació Salut Mental de Catalunya

El Premi Llegat Valldejuli és un guardó destinat al reconeixement del treball de les entitats del tercer sector. El premi, de 20.000 euros, destaca a l’entitat no lucrativa que més s’hagi destacat en l’atenció a les persones més necessitades, sobretot en el camp de l’assistència familiar.

Al 2017 l’entitat distingida ha estat la Federació Salut Mental Catalunya, en reconeixement a l’atenció de les persones amb problemes de salut mental. El passat dimecres 15 de març la Societat Econòmica Barcelonesa d’Amics del País va celebrar la tradicional entrega de beques i premis de l’entitat al Saló de Cent de l’Ajuntament de Barcelona. El president de la Federació SMC, Israel Molinero, va recollir el guardó i va agrair el reconeixement a la tasca de la Federació i de les associacions i persones que fan possible la nostra tasca.

L’acte d’entrega va comptar amb la presència del Sr. Anton Costas, que va pronunciar el discurs d’obertura ‘Contra el pesimismo’, i la del primer tinent d’alcalde , el Sr. Gerard Pisarello, que va cloure l’acte.

En el transcurs es va fer l’entrega de 15 ajuts a personal docent i investigador d’universitats i centres de recerca de Catalunya amb l’objectiu de promoure el desenvolupament de la investigació i la docència de les universitats catalanes.

Notícies recents