Distinció a la tasca de l'Associació de Salut Mental Dr. Tosquelles

L’Ajuntament de Reus concedeix una menció honorífica municipal en reconeixement de la tasca de l’entitat en els seus 25 anys de vida.

L’Associació de Salut Mental Dr. Tosquelles ha estat guardonada amb la medalla honorífica municipal de l’Ajuntamemnt de Reus, en reconeixement a la seva tasca. La decisió del consistori es va aprovar en el ple del 18 de març del 2022 en reconeixement al mèrits de l’Associació Dr. Tosquelles “com entitat de la ciutat, sense ànim de lucre, que atén a persones amb problemes de salut mental i les seves famílies, per contribuir a la millora de l’assistència sanitària i social de les persones afectades i els seus familiars, i a la seva rehabilitació, integració i reinserció social i laboral i, de forma especial, per celebrar enguany el 25é aniversari de l’entitat”.

L’entitat, una de les associacions membres de Federació Salut Mental Catalunya (SMC), ha volgut agraïr al el reconeixement i el suport de l’Ajuntament de Reus i el seu suport als seus 25 anys de vida. Des de SMC ens sumem al reconeixement i les felicitacions a una de les nostres entitats.

Podeu seguir tota l’actualitat de l’entitat en les seves xarxes socials d’Instagram i el renovat canal de Youtube:

Notícies recents