Ja pots votar per Salut Mental Barcelonès Nord al Pot Comú de Guanyem Badalona en Comú

Pot Comú és una iniciativa de Guanyem Badalona en Comú, que reinverteix a Badalona 30.000 € que van a 7 projectes socials de la ciutat. Aquests diners provenen dels sous rebuts per part de l’alcaldessa i les regidores i regidors durant el període 2015-2016.

El projecte de Salut Mental Barcelonès Nord, la nostra associació amb seu a Badalona, ha estat un dels 7 projectes seleccionats, d’entre la trentena que es van presentar.

Aquest projecte de voluntariat sorgeix de la detecció de la necessitat per part del Departament de Justícia de la Generalitat i dels centres i llars residencials de l’IMSP (Institut Municipal de Serveis Personals) i del Club Social “El Badiu” de Salut Mental Barcelonès Nord- Associació, per poder vincular als usuaris i residents, previ procés de selecció, a diferents entitats o serveis de Badalona amb l’objectiu de realitzar un voluntariat. Volem iniciar i mantenir processos de canvi i millora continuats envers les persones que estem atenent, amb la premissa sempre de la proposta dels professionals i el desig de la persona.

Aquesta xarxa de voluntariat, realitza tasques de voluntariat i suport a la ciutadania en diferents entitats o serveis de Badalona i té l’objectiu de que les persones que participin desenvolupin un voluntariat i/o en el cas dels vinculats pel Departament de Justícia, compleixin els Treballs en Benefici a la Comunitat, mesura imposada per un jutge. El valor afegit d´aquesta xarxa de voluntariat és que les persones que han de complir els TBC formen part del grup de voluntaris i la resta de companys no saben que venen derivats de Justícia, respectant així la seva confidencialitat. Volem iniciar i mantenir processos de canvi i millora continuats envers les persones que estem atenent, amb la premissa sempre de la proposta dels professionals i el desig de la persona.

Col·laborar amb altres entitats i serveis oferint-se com persones voluntàries dóna l’oportunitat a las persones que pateixen un trastorn mental i que desitgen participar com a voluntàries, involucrar-se en la millora de la seva qualitat de la vida i la de la seves famílies, participant activament en la vida social i comunitària i de forma solidària del municipi.

COM POTS VOTAR?

Entra en aquest enllaç i fes cloc en el botó Vota (subratllar en groc a la imatge). A partir d’aquí podràs escollir el projecte de l’Associació Salut Mental Barcelonès Nord (marcat també en groc més avall de la imatge).

vota pot comu salut mental barcelones nord

Notícies recents