Postu xapa solidària #IloveAteniment amb la salut mental a Lleida

Aquest dimecres 14 de febrer s’ha presentat al Centre d’entitats de Salut del Carrer Henri Dunant de Lleida, la postu xapa solidària #IloveAnteniment. És un cor que està format de les peces del cub de Rubik.

Aquesta nova xapa és la 18ª del sr. Postu, que aquest cop, l’ha dedicat a la lluita per la salut mental i a la sensibilització contra l’estigma. Els beneficis de la seva venta seran gestionats per la Coordinadora d’entitats de Salut Mental i Addicions de les Terres de Lleida, la qual engloba nou associacions diferents de famílies i persones afectades de malaltia mental arreu del territori lleidatà.

Des de fa uns dies les xapes ja es troben a la venta en llocs com el Museu de Lleida, l’Oficina de Turisme de Lleida, la web del sr. Postu, a la Botiga del Lleida Esportiu i, a les seus de l’Associació Salut Mental Pla d’Urgell, l’Associació Salut Mental Ponent,
l’Associació Salut Mental la Noguera, l’Associació Salut Mental Ondara Sió, l’Associació Salut Mental Pallars, l’Associació Alba i l’Associació Talma.

Per al seu contacte o adreça, podeu consultar l’enllaç a la web de la Coordinadora d’entitats de Salut Mental
i Addicions – Terres de Lleida

Notícies recents