Postres solidaris amb la salut mental

Soho House Barcelona destina a Salut Mental Catalunya un euro per cada postre que es va servir a l’establiment durant la semana següent al Dia Mundial de la Salut Mental.

La tasca de Salut Mental Catalunya (SMC) és posible gràcies a la col·laboració de moltes persones, entitats i empreses. Una d’elles ha estat Soho House Barcelona, el club i establiment hoteler que tenim molt a prop de la nostra seu central a Barcelona, juntament amb el seu restaurant Cecconi’s.

Aquest club es va posar en contacte amb nosaltres per veure com podia col·laborar amb la salut mental. I amb l’objectiu de posar el seu gra de sorra va posar en marxa una iniciativa solidària el passat mes d’octubre.

Per fer-ho, va engegar el Postre Solidari. Aquesta iniciativa va destinar un euro a SMC per cada postre que es va servir a l’hotel durant la semana posterior a la celebració del Dia Mundial de la Salut Mental.

Des de SMC volem donar les gràcies a Soho House Barcelona per la seva idea i col·laboració.

Empreses solidàries amb la salut mental

Si tu també pertanys a una empresa o entitat amb ganes de col·laborar amb la salut mental pots fer-ho de diferents maneres: una aportació econòmica, la cessió de productes o serveis, o iniciatives tan imaginatives com el Postre Solidari de Soho House Barcelona.

I recorda que si ets una empresa col·laboradora tens beneficis fiscals en els teus donatius:

Més informació i contacte

Gemma Marcet: gemma.marcet@ salutmental.org

Notícies recents