Places obertes pel programa Respir Sortides de Primavera a Girona, Calella de Mar i Altafulla

La Fundació Salut Mental Catalunya encara disposa de places lliure per les Respir Sortides per aquesta Setmana Santa, que es faran en els següents torns:

  • Girona, del 8 al 10 de maig
  • Calella de Mar, 29 al 31 de maig
  • Altafulla, del 12 al 14 de juny
  • Calella de Mar, del 19 al 21 de juny

Totes les sortides tenen un preu de 80 euros i per inscriure’s o demanar més informació us heu de posar en contacte amb la Fundació a través del correu electrònic fundacio@salutmental.org o al telèfon 93 175 0327. Les sortides estan obertes apersones amb problemes de salut mental, estiguin o no vinculades a associacions, clubs socials i altres entitats de salut mental.

El Programa Respir Sortides és una eina que pretén incloure socialment la persona afectada en el seu mitjà social més proper. L’objectiu del programa és promoure l’autonomia i potenciar les capacitats individuals de la persona amb trastorn mental, i oferir un recurs que alleugereixi el nivell de dependència que sol establir amb la persona cuidadora.

Les sortides que organitza poden ser de cap de setmana o per vacances de Setmana Santa i estiu (4-5dies), per a grups de 10 persones, amb dos educadors especialitzats.

Enllaç relacionat:

Programa de Sortides Respir Primavera 2015

 

Notícies recents