Participem en la campanya “Parla'm de tu” de la Diputació de Barcelona per sensibilitzar adolescents dels problemes associats a la salut mental

La campanya recull el testimoni de joves que narren les seves experiències amb la depressió, així com d’entitats i especialistes en salut mental

La Diputació de Barcelona posa en marxa la campanya Parla’m de tu, amb l’objectiu de sensibilitzar els i les adolescents dels riscos associats a la depressió. A través de diversos testimonis de joves i expertes en salut mental, la iniciativa vol facilitar la integració social de persones que pateixen la malaltia i trencar els tabús que giren al seu voltant.

Joves com la Dayana, la Noah, la Mar o l’Anabel expliquen en quatre vídeos les seves experiències entorn la depressió. També hi participem des de Salut Mental Catalunya i Obertament. Es podran veure a través de les xarxes socials de la corporació a partir d’avui i durant les pròximes setmanes.

La campanya ha estat dirigida pel periodista Fidel Masreal, autor del llibre ‘Conviure amb la depressió’, en què narra l’experiència viscuda amb la malaltia de la seva mare.

Càpsules de la campanya

Enllaços al youtube

enllaç amb més informació  Càpsula 1 – Parla’m de tu

enllaç amb més informació  Càpsula 2 – Parla’m de tu

enllaç amb més informació  Càpsula 3 – Parla’m de tu

enllaç amb més informació  Càpsula 4 – Parla’m de tu

Notícies recents