Participa a l'”Estudi de la situació de la salut mental a Espanya” de la Confederación Salud Mental España

Una enquesta oberta a tothom permetrà recollir informació per a continuar l’acció d’incidència social i política la Confederación SME

La Confederación Salud Mental España, amb la col·laboració de la Fundación Mutua Madrileña, està realitzant un estudi sobre la situació i realitat de la salut mental a Espanya.

La situació provocada per la pandèmia de la COVID-19 i la seva greu repercussió en salut mental de la població ha accentuat la necessitat d’abordar aquest estudi, que estava previst ja abans de la pandèmia. La informació recopilada servirà per continuar l’acció d’incidència social i política per a la millora de la salut mental des de la Confederación SME.

Una enquesta oberta a tothom

Per tal d’obtenir la informació, una de les parts més importants de l’estudi és la realització d’una enquesta a la població general a través d’un qüestionari en línia. Per a la seva elaboració, diverses persones voluntàries expertes en salut mental moviment associatiu de la Cofederación SME hi han participat, així com el seu Consell Consultiu.

A més, s’ha realitzat també una consulta oberta a tot el moviment associatiu, a través d’un qüestionari amb algunes preguntes adaptades a les seves especifitats.

Us compartim tots dos formularis per tal que pugueu omplir-los i fer-ne difusió per arribar al màxim nombre de persones possibles:

La data límit per completar aquest qüestionari és el proper 7 de setembre.

Per a qualsevol dubte, podeu adreçar-vos a:

Notícies recents