Participa a la Olimpiada Solidària amb la Salut Mental i col·labora amb el projecte Esport i Salut

Jocs Interempreses, els Jocs Olímpics per a les empreses amb més de 10 anys de trajectòria, aquest any són solidaris amb Salut Mental Catalunya.

Els jocs són una oportunitat per les empreses per a:

  • fer equip, millorar les relacions i cohesió entre els treballadors
  • desenvolupar el sentiment de pertinença
  • passar una bona estona
  • ser solidaris

I per què no, descobrir nous talents en diferents esports, des del futbol o tennis taula, fins a gimcanes, escacs o cuiners de paelles.

Hi podeu participar tot tipus d’empreses, petites i grans, i participar en un o diversos esports. Els jocs es celebren al mes de maig, ja està oberta la inscripció, i hi ha descomptes si us apunteu durant aquest mes. Aquí teniu tota la informació dels esports, dates, preus i empreses que hi participen. I un dossier amb la informació clau.

Jocs Interempreses Barcelona 2018 destina els seus beneficis aquest any a Fundació Estimia i a Salut Mental Catalunya, al projecte Esport i Salut. Perquè les persones amb problemes de salut mental també puguem fer esport!!!

Parla amb la teva empresa i anima-la a participar. Com més empreses hi participeu, més solidaritat!!!

Testimonis de les empreses participants:

“Els valors que promouen els Jocs interempreses estan molt lligats amb els nostres: Solidaritat amb les persones que més ho necessiten, Esport com a font de salut, que és al que ens dediquem, i Cohesió i Treball en equip entre els empleats de diferents generacions, centres, funcions i càrrecs.”

Mª Lluïsa Benlloch, Directora de Comunicació interna, Novartis

Més testimonis

Notícies recents