Obert el termini per participar en la 7a edició del Festival de Curtmetratges “Dulcinea Curts”

El “Dulcinea Curts” és un festival de curtmetratges realitzats per entitats que treballen per la millora de la qualitat de vida de les persones amb problemes de salut mental. Promociona els audiovisuals com a eina de participació social i de lluita contra l’estigma. El festival vol ser un estímul perquè tot el col·lectiu s’animi a utilitzar els mitjans audiovisuals com a eina d’integració social. La realització d’un curt és molt més senzilla del que sembla, solament és necessària una càmera i gent amb ganes de rodar.

Si ja teniu curts gravats o voleu fer-ne de nous, ja podeu participar al “Dulcinea Curts”.

Les condicions per participar són:
• Pot participar qualsevol entitat espanyola que tingui com a objectiu principal la millora de la qualitat de vida de les persones amb problemes de salut mental.
• Cada entitat pot presentar un màxim de 2 curtmetratges
• Les obres han de ser de ficció, no superar els 10 minuts de durada, i és imprescindible la participació activa de persones amb problemes de salut mental en el procés de creació del curt.
• Podeu enviar els vostres curtmetratges a l’entitat AFEMHOS abans del 23 de febrer de 2018.

L’exhibició dels curtmetratges finalistes i el lliurament de premis es farà el divendres 27 d’abril de 2018 en el Auditori Barradas (L’Hospitalet de Llobregat).

Podeu descarregar les bases del festival i la fitxa d’inscripció aquí.

A més, aquest any el Festival compta amb una pàgina de Facebook on podreu trobar tota la informació (bases, terminis de lliurament, espot…), i alguns dels curtmetratges que han passat pel Dulcinea en anys anteriors.

Per dubtes o aclariments, contacteu amb: csroure@afemhos.org

Notícies recents