Daniel Justribó tanca el repte a favor del projecte tennis i salut mental amb 685 euros recaptats

Daniel Justribó, més conegut com a “Danili” entre els aficionats al running i a Corredors.cat, ha complert el repte de finalitzar la Marató de Barcelona a favor del projecte de tennis i salut mental de la Federació Salut Mental Catalunya (SMC). El corredor solidari amb SMC va invertir un temps de 3:39:42 i va arribar a la meta just de forces però amb un ampli somriure.

“Danili” ens ha explicat a la línia de meta que a partir de la meitat de la Marató ha començat a trobar-se pitjor i ha hagit de regular el ritme per completar el repte, que és a més la seva 30 marató. “De cap i d’ànims m’he trobat bé però a partir de la meitat de la Marató les cames m’han començat a fer mal i he hagut de baixar el ritme”.

Des de SMC volem donar les gràcies al Daniel per totes les hores d’entrenament previ i per l’esforç de completar una Marató per recollir fons pel nostre projecte de tennis i salut mental.

El repte a Mi grano de arena ha tancat amb un total de 685 euros recaptats que es destinaran a que més persones amb problemes de salut mental juguin a tennis, en les diferents trobades que s’organitzen durant l’any, així com a la cloenda de final de temporada.

Repte Bola de partit per la salut mental!

 

Xavi portada facebook

Quan fas esport surts de casa, millores el teu estat físic però també tens més benestar emocional. Ho saben els 62 beneficiaris del projecte Tennis i Salut Mental, que troben en l’esport un aliat per fer amistats i millorar la seva salut.

62 11

 

Notícies recents