Nel A. González Zapico, nou president de la Confederación Salud Mental España

La Confederación Salud Mental España va celebrar el dia 24 d’octubre una Assemblea General Extraordinària en la que  l’únic punt del dia era l’elecció de nou president, càrrec per al qual diferents entitats autonòmiques membre d’aquesta Confederación havien presentat les candidatures del fins avui vicepresident, Nel A.González Zapico, i de Manuel Movilla, membre de la Junta Directiva de FEAFES Andalucía com a representant del Comitè de Persones amb Malaltia Mental d’aquesta comunitat autònoma.

L’Assemblea General, formada pels 19 socis directes de la Confederación -federaciones i associacions uniprovincials representants de cada comunitat autònoma, per procediment de votació secreta, ha triat amb un 55% dels vots a Nel A. González com a president de la Confederación. Sense que s’hagi produït cap abstenció, el 45% dels vots restants ha estat a favor de Manuel Movilla, que ha volgut “agrair infinitament a les federacions que han dipositat la seva confiança” en el projecte per ell presentat, amb el qual pretenia mostrar sobretot “que les persones amb trastorn mental greu podem fer moltes coses”.

Nel A. González, per la seva banda, ha expressat també el seu agraïment sincer als que han confiat en ell i al president sortint, José Mª Sánchez Monge, a qui ha dedicat unes paraules de reconeixement i agraïment “de cor” per tots els anys de implicació amb la Confederación i el moviment associatiu de persones amb trastorn mental i familiars a què representa a nivell estatal.

Sánchez Monge, que ha donat per finalitzada la seva etapa de govern, ha volgut que les seves últimes paraules al capdavant d’aquesta Confederación fossin un agraïment a tots els membres de Junta Directiva per la seva ajuda al llarg d’aquests vuit anys.

Notícies recents