Més de 500 persones formades en salut mental de 14 entitats en aquest semestre

EADA, Incasol, Veritas i Sumar Acció Social, entre d’altres, han ofert al seu equip xerrades i formacions per millorar el benestar i la salut mental

Aquest 1r semestre del 2023 hem seguit impartint formacions per oferir recursos i estratègies per millorar l’autocura i acompanyar millor les persones de l’entorn. Ho hem fet basant-nos en la nostra experiència en acompanyar persones i fer-ho a mida de les necessitats de cada grup.

Hem impartit xerrades i formacions als equips d’EADA, Veritas i Incasol, entre d’altres, per sensibilitzar i oferir recursos per cuidar el benestar emocional i la salut mental pròpia.

Hem dut a terme la formació Parlem de salut mental per a professionals per facilitar a professionals de l’àmbit social l’acompanyament i suport a les persones usuàries dels seus serveis, ja siguin infants, adolescents o joves, ja siguin persones adultes, i també per professionals de residències de gent gran. Les hem ofert a Sumar Acció Social, a la Diputació de Barcelona, Consell Comarcal del Baix Llobregat, i Escola Eòlia entre altres.

També ha tingut continuïtat la formació en salut mental en l’àmbit acadèmic, al Màster en Salut Mental Comunitària de la UB, o als Residents de Salut Mental de Medicina, Psicologia i Infermeria en col·laboració amb l’Acadèmia de Ciències Mèdiques de Catalunya i Balears.

Finalment, hem mantingut la col·laboració amb l’Observatori social de La Caixa per dur a terme la direcció científica d’una nova edició del cicle de xerrades sobre “Salut mental i entorn social”, en aquest cas al CaixaForum de Sevilla.

El darrer trimestre de l’any tenim moltes formacions programades, però si teniu alguna necessitat de sensibilització o formació ens podeu contactar a formacio@salutmental.org.

Més informació

enllaç amb més informació Forma’t amb SMC

enllaç amb més informació Catàleg de formacions

Notícies recents