L'Hospital de Dia de Salut Mental d'Adults d'Althaia visita l'Espai Siuta't de la Catalunya Central

L’Hospital de Dia de Salut Mental d’Adults d’Althaia visita l’Espai Siuta’t de la Catalunya Central

Professionals i persones vinculades a l’Hospital de Dia d’Adults van poder conèixer el servei de l’Espai Situa’t i les possibilitats d’atenció i acompanyament que aquest els pot oferir

El dimecres 20 de març, un grup d’Hospital de Dia d’Adults, persones vinculades i professionals, van desplaçar-se fins l’Espai Situa’t de la Catalunya central, amb seu a Manresa.

La trobada va sorgir arran de la petició de la terapeuta ocupacional d’Hospital de Dia d’Adults, Aïda Biosca, , fruit d’una iniciativa de l’Hospital de Dia d’Adults, que proposa sortides setmanals a la comunitat per a que les persones coneguin de primera mà els serveis i entitats del territori.

En la trobada, la responsable del territori de la Catalunya Central, Mireia Ribas, va presentar el servei de l’Espai Situa’t i es va obrir un espai per a resoldre dubtes i posar sobre la taula inquietuds que podrien ser ateses i acompanyades des del servei.

Finalment, es va portar a terme la dinàmica “El meu jardí”, que buscava facilitar l’empoderament. Les persones participants van poder compartir aquelles coses que volien deixar fora de la seva vida i també aquelles que volien incorporar en un termini curt de temps.

La sessió va ser molt ben valorada per les assistents i es va deixar la porta oberta a repetir-la en un futur.

Més informació

Notícies recents
Deixa un comentari

Your email address will not be published.Required fields are marked *