L'Associació El Far inaugura una llar amb suport a La Garriga

L’habitatge acollirà un total de quatre persones amb problemàtica de salut mental, que seran acompanyades per professionals de Viver de Bell-lloc

Més de 50 persones van assistir ahir a l’acte d’inauguració del nou habitatge de l’Associació El Far per la salut mental de La Garriga, que va comptar amb la presència de Mercè Torrentallé, presidenta de Salut Mental Catalunya.  

L’habitatge, que està ubicat al carrer Pere Ballús, acollirà a quatre persones amb problemàtica de salut mental i comptarà amb professionals de la Fundació Viver de Bell-lloc per acompanyar-les. 

L’espai d’aquest nou projecte era una antiga casa de mestres que l’Ajuntament del municipi va cedir a l’entitat i que ha estat reformada gràcies al suport de CaixaBank, al departament d’Acció social de l’Ajuntament de La Garriga i a Hexis. 

Un exemple d’inclusió comunitària

El gran nombre d’assistents a l’acte és un clar símptoma de la bona inclusió comunitària que suposa aquest projecte. A més, des de l’associació El Far, s’està treballant també en l’adequació d’un altre habitatge per a dones amb problemes de salut mental. 

La feina i l’esforç de l’Associació El Far, que va començar fa ja uns quants anys aquest projecte, són un exemple a seguir per a replicar aquest model al territori. Moltes gràcies a totes les assistents per acompanyar-nos en un dia tan especial i il·lusionant. 

Notícies recents