L'associació de Terres de l'Ebre sensibilitza sobre salut mental a alumnes d'infermeria

LAssociació de Familiars de Malalts Mentals de les Terres de l’Ebre va oferir el passat 4 de maig una xerrada als alumnes de 3r curs de Grau d’Infermeria, en l’assignatura “Infermeria en situacions complexes de salut mental”, gràcies a la invitació de la professora de la Facultat d’Infermeria de la Universitat Rovira i Virgili, Campus Terres de l’Ebre, Núria Albacar Riobóo.

La xerrada la van fer el president i la secretària de l’associació, Francisco Moya i Margarita Risa, que van parlar sobre el tema “Famílies Cuidadores del Malalt Mental”. Per la seva part, l’administrativa María Jesús Moreno va presentar el balanç l’estudi-diagnosi de la província de Tarragona, sobre la evolució de la malaltia mental durant els anys 2003 i 2013. En l’estudi queden reflectides totes les dades referents a la discapacitat.

Durant tota la setmana els alumnes van poder comentant les conclusions i reflexions sobre la xerrada a Twitter amb el hashtag  #xerradafamiliarscuidadorsalaURV. Des de l’associació de les Terres de l’Ebre volen destacar l’atenció en tot moment i la participació per part de l’alumnat, on van intervenir mostrant les seves inquietuds i desconeixença referida a la vida quotidiana de la persona amb trastorn mental.

Notícies recents